Super 10

Super 10 je ekološki, biorazgradiv, koncentrovan višenamenski deterdžent koji delotvorno zamenjuje mnoštvo namenskih sredstava za čišćenje.

Danas se za svako pojedinačno čišćenje u kući koristi posebno sredstvo za čišćenje, čime se nagomilava sve veći broj svih vrsta hemijskih proizvoda u kući, udiše sve veća količina nezdravih hemijskih sredstava i zagađuje okolina odlaganjem nerazgradivih ambalaža. Višenamenski proizvodi, koji se mogu upotrebiti za različite vrste čišćenja, garantuju nam optimalni učinak i doprinose uštedi prostora, vremena i novca.

Super 10 ima istu snagu kao i proizvod za industrijsku upotrebu - prodire, rastvara i emulguje i najotporniju prljavštinu. Savršen je za industrijsku upotrebu, ali istovremeno i siguran za uobičajeno kućno čišćenje. Super 10 olakšava kućne poslove i istovremeno poštuje okolinu. Rastvara masnoću i mrlje, uklanja otiske ruku, tragove cipela i ostatke sapuna na pločicama.

Posebna prednost je u tome što sami određujete snagu proizvoda pravljenjem rastvora različite razmere koncentrata i vode. Na taj način ovaj proizvod postaje moguće koristiti u svakodnevnom čišćenju, ali se od njega može napraviti i veoma jak deterdžent potreban za čišćenje upornih mrlja. To je snažan proizvod, koji vas kod svake upotrebe košta svega nekoliko dinara.

Karakteristike proizvoda

  • Trostruko delovanje - prodire, rastvara i emulguje.
  • Svestran - Napravljen je za uklanjanje svih vrsta prljavština s većine površina.
  • Koncentrovan - Potrebna je samo mala količina. To znači manje zagađenje okoline.
  • Iskusan - Ovaj proizvod se koristi već 40 godina u domaćinstvima i industriji širom sveta.
  • Ekološki - Super 10 je 100% biorazgradljiv i ne šteti okolini.

Doziranje

1:20 (od 1l koncentrata dobija se 21l deterdženta) - ovaj rastvor se koristi za uklanjanje mrlja, tragova prstiju, naslaga masnoća, daje sjaj hromiranim površinama, porcelanu, prozorima i ogledalima, električnim uređajima, prekidačima, kvakama i sl.
1:10 (od 1l koncentrata dobija se 11l deterdženta) - koristi se za zahtevnija čišćenja podova, pločica, tepiha, presvlaka za nameštaj, uklanjanje mrlja od mastila i ruža i sa svih vrsta tkanina koje se mogu hemijski čistiti
1:3 (od 1l koncentrata dobija se 4l deterdženta) - koristi se za čišćenje delova automobila, odmašćivanje motora, jako zaprljanih površina kao što je unutrašnjost rerne, roštilj. Uklanja uporne mrlje kao što su mrlje od krvi i sl.
 
Poboljšava učinak pranja (1 čep koncentrata sipati u pregradu za predpranje belog veša).

Pakovanje

Proizvod se prodaje u pakovanju od 1l koncentrata.

Postoje pakovanja od 5l i 10l. Pozovite nas!

Kupovina

Cena pakovanja od 1l koncentrata iznosi €20.