LDC

LDC je ekološki, biorazgradiv, koncentrovan blagi tečni deterdžent za višestruku upotrebu u domaćinstvu.

LDC je mirisna tečnost za višestruku upotrebu, dovoljno jaka za vrlo masne lonce i tiganje, ali istovremeno i nežna, te se može koristiti za ručno pranje odevnih predmeta. LDC čini tanjire i čaše blistavim i bez mrlja, a bogatom penom deluje sve dok potpuno ne opere lonce i tiganje. Uspešno pere donje rublje i osetljivu tkaninu koja postaje mekana i mirisna. Premda topla voda olakšava pranje tanjira, LDC se može koristiti i u hladnoj vodi ili moru, a rezultat će biti isto tako dobar. Zbog toga je LDC izvrstan proizvod za kampovanje ili kada topla voda nije na dohvat ruke. Takođe, proizvod je potpuno neškodljiv za kućne ljubimce (Saznajte više o tome!).

Karakteristike proizvoda

  • Ekonomičan i koncentrovan, prikladan za razne vrste upotrebe, od ručnog pranja osetljivih tkanina do pranja zamašćenog posuđa.
  • Delotvorno uklanja masnoće, idealno za tanjire, čaše, lonce, tiganje, pločice i sanitarije.
  • Vrlo nežan za ruke - zahvaljujući neutralnom pH ne nadražuje kožu, odlično za one koji imaju osetljivu kožu ili su alergični na hemijske preparate.
  • Ne ostavlja tragove zahvaljujući svojoj formuli koja se potpuno ispire.
  • Potpuno biorazgradljiv i bez štetnih isparenja čime se postiže zdravo životno okruženje

Doziranje

Koncentrat se upotrebljava razrađivanjem u vodi u razmeri 1:3, čime se od jedne litre dobija 3 litre korisnog tečnog deterdženta.

Pakovanje

Proizvod se prodaje u pakovanju od 1l koncentrata.

Postoje i pakovanja od 5l, 10l i 25l. Pozovite nas!

Kupovina

Cena pakovanja od 1l koncentrata iznosi €20.